Marketing
Automation

Automatiseer de buyer journey met Marketing Automation

Stel je voor: je bent een ondernemer die gelooft in de kracht van digitale transformatie. Je begrijpt dat marketing automation essentieel is om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat jouw marketinginspanningen optimaal presteren en jouw leads verleid worden tot klanten?

Hiervoor heb je Online Marketing Group nodig. Wij zijn jouw partner voor een succesvolle marketing strategie. Onze expertise strekt zich uit over verschillende facetten van marketing automation, van strategie tot implementatie en optimalisatie.

 

Marketing Automation
E-mail Marketing AutomationWe begrijpen dat een geautomatiseerde buyer journey cruciaal is om leads te converteren naar abonnees en uiteindelijk vaste klanten. Maar dat is niet alles. Relevante content speelt een even belangrijke rol. Daarom helpen we niet alleen bij het opzetten van een solide strategie, maar bieden we ook ondersteuning bij het creƫren van aantrekkelijke content en mails die de betrokkenheid van jouw leads verhoogt en hen motiveert om te converteren.

Misschien maak je al gebruik van een marketing automation platform, maar ben je niet helemaal tevreden met de resultaten. Geen zorgen, onze specialisten staan klaar om jou te begeleiden en jouw campagnes te optimaliseren. Dankzij onze kennis van online marketing en inzichten uit de neurowetenschap weten we precies hoe we jouw leads met de juiste boodschap kunnen verleiden.Benieuwd wat onze studio voor jouw kan betekenen?
Bekijk dan snel onze pagina over onze Creative Studio.

Bekijk Creative Studio  »En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook ondersteuning bij de implementatie en inrichting van jouw marketing automation platform. Of je nu werkt met Selligent, Copernica, Webpower of SalesForce onze experts hebben de kennis en ervaring om jou te helpen bij elke stap van het proces.

 

E-mail Analythics
E-mail analytics dashboardNaast onze expertise in marketing automation, biedt Online Marketing Group een unieke aanpak genaamd COFFEE. Deze methode is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar ervaring met leadgeneratie, conversieoptimalisatie en e-maildriven marketing. COFFEE staat voor Conversion Optimisation Funnel For Effective Engagement en is de ultieme blend van onze software, kennis en creativiteit, toegepast op e-mailmarketing.

De kracht van COFFEE ligt in de personalisatie van campagnes op basis van gedrags- en persoonskenmerken. Met vooraf bepaalde Fogg-scores meten we de motivatie van de doelgroep om tot aankoop over te gaan, waardoor we innovatieve campagnes op maat kunnen ontwikkelen.Nieuwsgierig naar COFFEE?
Klik hier voor meer informatie

COFFEE pagina  »Met Online Marketing Group aan jouw zijde ben je verzekerd van een maximaal resultaat. We ontzorgen je niet alleen bij de productie en realisatie van campagnes, maar zorgen er ook voor dat jouw marketing automation strategie naadloos aansluit bij jouw digitale transformatie. Dus waar wacht je nog op?

Hulp of advies
bij de strategie
of implementatie?

Neem contact op  »Blijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy