Creatieve
Studio


Sta je op het punt om je nieuwste product of dienst te lanceren? Of ben je doorlopend op zoek naar nieuwe leads en klanten? Je weet dat een krachtige en unieke online aanwezigheid essentieel is om je merk te onderscheiden en je doelgroep effectief te bereiken. Maar hoe lanceer je een campagne die zich onderscheidt van de rest? Hoe zorg je ervoor dat alle elementen van je online campagne perfect zijn geïntegreerd om jouw boodschap overtuigend over te brengen?

Voor deze uitdaging heb je een partner nodig met expertise: de creative studio van OMG. Wij zijn meer dan alleen een service; wij zijn jouw creatieve partner bij het ontwikkelen van een krachtig concept en een aantrekkelijke design. Maar we helpen je ook graag met de technische ontwikkeling en implementatie van je campagne.

 

Concepting en Design
Concepting en designEffectieve visuele communicatie is ons speelveld. Onze designers hebben jarenlange ervaring in het vertalen van jouw boodschap naar aantrekkelijk en functioneel design. Van doeltreffende responsive e-mails tot converterende landingspagina’s en leadwervingscampagnes, wij zorgen ervoor dat elk touchpoint van de campagne visueel aansluit bij de bestaande huisstijl en de verwachtingen van je doelgroep.

Met meer dan 25 jaar aan online ervaring, hebben wij diepgaande kennis over het vertalen van direct marketing technieken naar het beeldscherm. Daarnaast zijn onze designers dagelijks bezig met het toepassen van verleidingstechnieken uit de neurowetenschap. Door zo het (on)bewuste brein te activeren en in te spelen op emotie en intuïtie, verhogen zij de effectiviteit van je campagnes.

 

Technische Ontwikkeling
Technische ontwikkelingOnze front-end developers zijn experts in het tot leven brengen van campagnes. Elke dag ontwikkelen wij state-of-the-art e-mailcampagnes waardoor wij bekend zijn met de veelvoorkomende valkuilen en noodzakelijke bugfixes van de grootste en meest gebruikte e-mailclients. Niet voor niets, garanderen wij dan ook een optimale weergave van jouw e-mail(s), zowel op desktop als mobiel, inclusief de populaire en onmisbare 'Dark mode'.

Naast het ontwikkelen van state-of-the art e-mails, spelen ook interactieve landingspagina’s een belangrijke rol in het online werven van leads en nieuwe klanten. Onze developers coderen responsepagina’s die de engagement van de ontvangers verhogen en de ingevulde gegevens solide valideren en op een veilige manier opslaan in onze slimme datasystemen. Vanzelfsprekend en in overleg stemmen wij de aanlevering van leads samen met jou af.

Benieuwd hoe onze
online specialisten
jou kunnen helpen?

Neem contact op  »Blijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy