De bereiksvormen
van OMG

Online Marketing Group

OMG startte in 1998 - onder de naam OMG/Netdirect - het eerste affiliate netwerk van Nederland. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een online marketing bureau met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van online leadgeneratie, marketing automation, CRO en search engine marketing. Dit doen wij o.a. voor uitgeverijen, automotive, goede doelen, retail en een groot aantal andere organisaties.

 

Onze bereiksvormenAffiliate bereik
Affiliate bereikOntdek de veelzijdige mogelijkheden van het affiliate bereik bij OMG. Onze strategieën strekken zich uit over een breed scala aan platforms, waaronder diverse actiewebsites en abonnementenwebsites, die een uitstekende kans bieden om jouw merk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek van potentiële klanten. We beschikken ook over uitgebreide databases aan e-mail bereik, waarmee we jouw boodschap rechtstreeks bij de inbox van geïnteresseerde ontvangers kunnen bezorgen. Door gebruik te maken van nauwkeurig opgebouwde mailinglijsten kunnen we gericht segmenteren en jouw boodschap afstemmen op de specifieke interesses en voorkeuren van de ontvangers. Of het nu gaat om het promoten van speciale aanbiedingen, het genereren van leads of het behalen van conversies, ons affiliate bereik stelt jou in staat om op een effectieve manier jouw doelgroep te bereiken en hun betrokkenheid te verhogen.

Lees verder  »

 

E-mailbereik
E-mail bereikOntdek de veelzijdigheid van e-mail bereik met OMG. Of je nu gericht bent op B2B of B2C, wij bieden de mogelijkheid om jouw doelgroep op maat te bereiken. Met onze geavanceerde targetingmogelijkheden kunnen we specifieke interesses en voorkeuren van ontvangers identificeren en daarop inspelen, waardoor jouw boodschap relevanter en krachtiger wordt. Met OMG als jouw partner in e-mailmarketingbereik ben je verzekerd van een effectieve en gerichte aanpak die jouw doelgroep bereikt op manier die past bij jouw oline doelstellingen.

Lees verder  »

 

Check-out bereik
Check-out bereikOntdek het check-out bereik van OMG. Deze strategie is niet alleen een laatste kans om de koopervaring van klanten te verbeteren, maar biedt ook een unieke mogelijkheid om jouw merk rechtstreeks onder de aandacht te brengen van een zeer betrokken publiek. Door samen te werken met een uitgebreid netwerk van e-commerce platforms en partners, kunnen we jouw aanbiedingen integreren op verschillende check-out pagina's, van grote retailers tot niche-webshops. Dit zorgt voor een breder bereik en meer exposure voor jouw merk, terwijl klanten worden voorzien van waardevolle aanbiedingen die hen verleiden tot een extra aankoop of actie.

Lees verder  »

Meld je aan als publisher bij OMG

Sluit je aan als publisher bij het affiliate netwerk van OMG. Zo maak je van jouw online bereik een verdienmodel en heb je de keuze uit het grootste aanbod campagnes van de mooiste merken.Aanmelden

Ben je al aangemeld?

Meer weten
over onze online
bereiksvormen?

Neem contact op  »Blijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy