Verhoog de effectiviteit
van jouw campagnes

De OMG Persuasion Game laat je op een speelse manier kennismaken met maar liefst 54 effectieve verleidingstechnieken uit de neurowetenschap, die gebaseerd zijn op wetenschappelijke studies van gerenommeerde experts. Door deze inzichten toe te passen en zowel het bewuste als onbewuste brein te activeren, verhoog je de effectiviteit van jouw campagnes.

Nieuwe Editie
arrowblack

Bestel hét educatieve
kaartspel voor marketeers

OMG Persuasion Game

packshot

OMG Persuasion Game

Aantal kaartspellen:

- +
Bestel nu

vink   Gratis bezorging

* De prijs is exclusief BTW

Vanaf 24,95

Vul je gegevens in

Envelop

   De factuur ontvang je achteraf per e-mail

Bezorgadres

Factuuradres

vink   Gratis bezorging

Besteloverzicht

OMG Persuasion Game

Kaartspel

Aantal kaartspellen

- +

Aantal:

Bedrag (excl. BTW)

24,95

Verzendkosten:

Gratis


Totaal

24,95

incl. BTW

30,19

Een must-have voor iedere marketeer

USP_een

Ontdek maar liefst
54 verleidingstechnieken
uit de neurowetenschap

USP_twee

Doorbreek vaste patronen
met creatieve en
doeltreffende inzichten

USP_drie

Activeer het (on)bewuste
brein en verhoog jouw
campagneresultaten

InformationCardEen

Vertrouw op
de kracht
van
het onbewuste

Leer door de Persuasion Game te spelen hoe je het onbewuste brein kunt gebruiken voor meer succes in jouw marketingstrategie.

Bestel de Persuasion Game
InformationCardEen

Vertrouw op
de kracht
van
het onbewuste

95% van onze beslissingen nemen we onbewust

Met de Persuasion Game leer je op een interactieve manier hoe je het onbewuste brein kunt activeren voor effectieve marketingcampagnes

InformationCardTwee

De basis van een succesvolle marketingcampagne

Ontdek de werking van het brein, inclusief de 7 beïnvloedings- principes van Dr. Robert Cialdini die de basis vormen van bijna alle marketingcampagnes
Bestel de Persuasion Game

Veelgestelde vragen

De spelregels van de OMG Persuasion Game zijn eenvoudig: Speel de game met maximaal 6 personen; Schud de kaarten en verdeel ze over de tafel; Trek een kaart en lees de uitleg voor; Brainstorm samen over de toepassing van deze techniek; Herhaal dit voor andere verleidingstechnieken; Maak een selectie en bepaal de invulling van je campagne. De spelregels worden ook bijgeleverd bij de game. Het doel van de game is om de verleidingstechnieken toe te passen in verschillende scenario's om zo je marketingvaardigheden te verbeteren.

De persuasion game is geschikt voor jou, als je je marketingvaardigheden wilt verbeteren. Of je nu een individuele marketeer bent, een kleine onderneming hebt of een groot bedrijf runt, de game kan worden aangepast aan verschillende doelgroepen en marketingplatformen.

De technieken die worden gebruikt in de persuasion game zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en principes van psychologie, neuromarketing en gedragseconomie. We hebben deze technieken zorgvuldig geselecteerd en toegepast om jou te helpen betere marketingvaardigheden te ontwikkelen en je conversie te verbeteren.

Wij versturen jouw bestelling via PostNL en streven ernaar om jouw bestelling de volgende werkdag te verzenden. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren, afhankelijk van jouw locatie en de drukte bij de postdiensten.

Ja, er zijn workshops en trainingen beschikbaar om jou te helpen de Persuasion Game optimaal te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties en kosten.

Cards