Aanmelden als
publisher bij OMG

Maak van jouw
online bereik een verdienmodelSluit je als publisher aan bij het uitgebreide affiliate netwerk van OMG en maak van jouw online bereik een verdienmodel. Vul je gegevens in, meld je aan en ga aan de slag. Aanmelden als publisher »

Als publisher van het affiliate netwerk van OMG, heb je de keuze uit het grootste aanbod campagnes van de mooiste merken. Bovendien brengen wij jou als eerste op de hoogte zodra wij nieuwe campagnes gaan opstarten. Aanmelden als publisher »

Via ons affiliate portal Nettrack heb je eenvoudig toegang tot alle beschikbare campagne-uitingen zoals e-mails, display banners en leadwervingscampagnes. Zet vervolgens je favoriete campagnes in en activeer je bereik. Aanmelden als publisher »

Via ons affiliate portal Nettrack heb je altijd en overal inzicht in je behaalde resultaten. Variabelen als clicks, conversies en vergoedingen worden realtime geregistreerd zodat je altijd inzicht hebt in de vergoedingen die worden uitbetaald. Aanmelden als publisher »AanmeldenBen je al aangemeld?

Wij werken o.a. voor

Meer weten over
het aansluiten
als publisher?

Neem contact op  »Blijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy