Search Engine
Marketing

Verhoog je ranking én organische resultaten
met Searche Engine Marketing

Vandaag de dag is een goede vindbaarheid en efficiënte communicatie cruciaal voor commercieel online resultaat. Werf je graag nieuwe leads en vaste abonnees met behulp van SEA of SEO? Onze online specialisten staan klaar om jou te helpen bovenaan te ranken in Google, Bing of Shopping. Daarnaast helpen wij je boodschap helder en efficiënt over te brengen op je doelgroep en zoveel mogelijk betaalde en/of organische bezoekers naar je website te trekken.

 

SEA
Search Engine Advertising (SEA)Samen met OMG implementeer je de beste SEA strategie om het maximale resultaat uit jouw campagne te halen. Daarnaast zet ook ons grote publishernetwerk SEA in, om zoveel mogelijk exposure en bereik te genereren. Wij werken volgens het pay per performance principe, dus je betaalt alleen een vergoeding over de geleverde resultaten.


Beter vindbaar

Wij zorgen ervoor dat jouw proposities zo hoog mogelijk scoren in Google, Bing en Shopping. Dankzij ons uitgebreide affiliatenetwerk krijg je een zo breed mogelijke spreiding op de belangrijkste zoekwoorden. Daarnaast is dit allemaal inbegrepen bij de standaard commissie die wordt afgedragen.

  • Brede spreiding op Google, Bing en Shopping
  • Exposure op alle effectieve zoekwoorden
  • Inbegrepen bij de commissie


Meer conversies

Bereik genereren voor je website is pas het begin van de customer journey. Wil je niet alleen traffic genereren, maar ook je bezoekers converteren naar betalende klant? Wij zetten onze kennis in over neuromarketing en conversie optimalisatie om jou te helpen met het bereiken van je doelen.

 

SEO
Search Engine Optimization (SEO)Als OMG begrijpen we dat zichtbaarheid op het internet van cruciaal belang is voor het succes van je onderneming. Daarom bieden we geavanceerde zoekmachine-optimalisatie (SEO) diensten aan om je online aanwezigheid te versterken en je website duurzaam te laten groeien.

Onze SEO-specialisten zetten zich volledig in om jouw website technisch en inhoudelijk te optimaliseren. Dit doen we door eerst een grondige analyse van je huidige website en SEO-prestaties uit te voeren, om vervolgens gerichte verbeteringen aan te brengen. Van het zorgvuldig selecteren van relevante trefwoorden tot het optimaliseren van content en technische aspecten zoals HTML/CSS, snelle laadtijden en mobiele vriendelijkheid - wij zorgen ervoor dat jouw site op alle fronten excelleert.

Wij helpen je niet alleen met het verhogen van de kwaliteitsscore van je site door inhoudelijke relevantie en autoriteit te bieden op cruciale zoektermen, maar verbeteren ook de gebruikerservaring. Een betere kwaliteitsscore betekent hoger ranken in de zoekresultaten, waardoor je meer kwalitatieve bezoekers trekt.

Onze strategie omvat essentiële elementen zoals linkbuilding, waarbij we een sterk netwerk van kwalitatieve backlinks opbouwen om de autoriteit van je website te versterken. Dit is een cruciale factor voor het behalen van hogere rankings en betere organische zoekresultaten.


De voordelen van een krachtige SEO-strategie zijn veelzijdig:

Genereer méér verkeer: Betere rankings leiden tot meer organisch verkeer, wat resulteert in meer leads en online conversies.
Verhoog je merkbekendheid: Door hoger in de zoekresultaten te verschijnen, bouw je aan je merkherkenning en positioneer je jezelf als een leidende speler in je branche.
Bespaar kosten: In tegenstelling tot betaalde advertenties biedt SEO een potentieel hogere ROI, waardoor het een kosteneffectieve manier is om je doelgroep te bereiken.
Langdurige resultaten: Eenmaal goed geïmplementeerd, biedt SEO langdurige voordelen met een continue instroom van bezoekers.

Klaar om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met OMG en laat ons je helpen om je organische verkeer een significante boost te geven. Transformeer je website in een krachtig platform dat niet alleen bezoekers trekt, maar ze ook omzet in loyale klanten.

Hulp of advies
met search
engine marketing?

Neem contact op  »Blijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy