Awareness

Voor een succesvolle marketing automation strategie is een continue instroom van leads een vereiste. Wij werven via de verschillende kanalen (search, social, affiliate, owned) kwalitatieve leads.

Bereik

Affiliate bereik

Sinds 1998 gespecialiseerd in ontwikkeling en management van performance based campagnes binnen ons affiliate netwerk.

Geprofilleerd Bereik Geprofilleerd Bereik

Geprofileerd bereik

Selecteer binnen ons compliant e-mailbereik (B2C en B2B) de juiste profielen binnen jouw doelgroep.

Partnership

Closed user group marketing

Closed user group marketing

Bereik een selecte groep klanten met exclusieve aanbiedingen. Door gebruik te maken van extra targeting mogelijkheden wordt de engagement vergroot.

Engagement

Wij ontwikkelen een e-mail flow die zich richt op het verhogen van de engagement. Wij meten het gedrag van prospects binnen de flow en vullen op basis hiervan de ideale prospect journey in.

Fogg

Fogg Behavior Model

Het model van B.J. Fogg gaat ervan uit dat er bepaald gedrag plaats vindt als de elementen motivatie, mogelijkheid en trigger samenkomen. Deze theorie staat centraal bij de invulling van onze diensten.

Coffee

COFFEE dashboard

Onze eigen e-mail analytics tool geeft je een volledig overzicht van de performance van je campagnes, marketing automation flows en database. Ook meet COFFEE op profiel niveau realtime gedrag in de buyer journey.

Marketing Automation

Marketing automation

Wij helpen je met de strategie, concepting, ontwikkeling en het projectmanagement van je marketing automation campagne(s). Ook kun je bij ons terecht voor de inrichting van opvolgflows.

Conversions

Prospects met de juiste motivatie worden geconverteerd naar nieuwe klanten (via EM, DM of TM). De data inzichten in profiel en gedrag worden gebruikt voor dataverrijking en doorlopende conversie optimalisatie van de e-mail flow en andere kanalen.

Tracking

Tracking

Onze slimme systemen meten diverse variabelen zoals opens, clicks, conversies én realtime gedrag in de buyer journey.

Data

Data & insights

Maximale conversie door de toepassing van neuro- psychologische inzichten op design en contact-flow.

Conversie

Conversie optimalisatie

Wij optimaliseren je campagnes en verrijken je data door realtime gedrag uit de buyer journey te koppelen aan de gerealiseerde conversies.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen
je doel te bereiken?

Neem contact opBlijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy