AI-visuals: eenvoudig
online campagnes
boosten

35%

“Embrace AI today, not just in the future”

Met generative AI kun je vandaag al realistische menselijke beelden gebruiken voor jouw campagnes, zonder extra kosten én rechtenvrij. Maar, je moet wel beschikken over de juiste expertise, tools en kennis. Afgelopen jaar hebben we bij OMG flink geïnvesteerd in de nieuwste AI-tools om professionele campagnebeelden van mensen te ontwikkelen. Hierbij een aantal voorbeelden van onlangs ontwikkelde AI-visuals:

Benieuwd hoe AI jouw
campagnes kan boosten?

Neem contact op  »Boost je communicatie

Het gebruik van menselijke beelden in marketing en reclame is bijzonder effectief om conversies te verhogen. Deze impact is het gevolg van meerdere psychologische en emotionele factoren:


Wist je dat... online communicatie met menselijke beelden aanzienlijk
effectiever kan
zijn dan communicatie zonder menselijke beelden?
Afhankelijk van het kanaal en de
doelgroep kun je conversieratio’s zelfs
wel met 50% verhogen!

50%Beeldgeneratie met AI

Generative AI is een krachtige vorm van kunstmatige intelligentie waarmee je nieuwe content kunt creëren. Het AI-model leert patronen uit grote hoeveelheden data en gebruikt deze kennis om originele output te genereren. In tegenstelling tot traditionele AI, die werkt op basis van vooraf gedefinieerde input, kan generative AI op basis van de juiste instructies, ofwel prompts, eindeloos creatieve content genereren. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van afbeeldingen, het schrijven van informatieve artikelen en het componeren van muziek. Generative AI biedt enorme creatieve mogelijkheden die je vandaag al kunt benutten om kostbare en tijdrovende processen in rap tempo te revolutioneren.

Generative AI biedt tal van voordelen in vergelijking met traditionele contentproductie:

Snelheid: generative AI kan aanzienlijk sneller content produceren, dankzij de online toegankelijkheid én enorme rekenkracht. Dit bespaart je veel tijd in vergelijking met traditionele productiemethoden.

Creativiteit: generative AI biedt eindeloze creatieve mogelijkheden, dankzij de training op basis van zeer grote hoeveelheden data. Je hoeft het maar te bedenken, of je kunt het op basis van de juiste prompts genereren.

Flexibiliteit: generative AI stelt je in staat om snel én last minute wijzigingen doorvoeren. Zo kun je snel inspelen op trends en actuele gebeurtenissen, in tegenstelling tot traditionele productiemethoden.

Personalisatie: generative AI maakt het mogelijk om content nauwkeurig te personaliseren en af te stemmen op de doelgroep en/of geografische locatie waardoor de content relevanter en daarmee effectiever wordt.

Toegankelijkheid : generative AI is veel voordeliger dan andere productiemethoden, omdat je niet langer gebruik hoeft te maken van vele resources. Je kunt de mogelijkheden van AI dus vandaag al benutten, zonder extra investeringen.

De opkomst van generative AI is een verademing in vergelijking met de beperkingen van traditionele beeldproductie, die vaak kostbaar is vanwege shoots op locatie en veelal afhankelijk is van standaard stockbeelden bij gebrek aan betere opties. Bedrijven (her)gebruiken vaak bestaande beelden uit eigen beeldbanken of vermijden soms helemaal het gebruik van afbeeldingen, waarmee de creativiteit en impact van hun communicatie wordt beperkt. Generative AI biedt de oplossing met het genereren van nieuwe, originele content zónder de hoge kosten en beperkingen van traditionele productiemethoden. Dankzij generative AI kun je snel en efficiënt unieke beelden genereren die perfect aansluiten bij jouw merk, waarmee je jouw communicatie en conversieratio’s een boost geeft.Toepassingsmogelijkheden

Toepassings
mogelijkheden

AI visuals zijn breed inzetbaar en kunnen worden gebruikt in zowel online als gedrukte marketing en reclame. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijvoorbeeld voor het boosten van communicatie in:

  • Websites
  • E-mails en nieuwsbrieven
  • Landingspagina’s
  • Print media
  • Direct marketing
  • Mobiele apps
  • Display banners
  • Flyers / banieren
  • Outdoor advertisingVrouwOnze diensten

In 5 stappen ontzorgen wij jou van concept tot aan de productie van AI-visuals:Het definiëren van een concept, op basis van de beoogde doelgroep en doelstellingen van de content.

Het ontwikkelen van gedetailleerde instructies, ofwel prompts, om met AI specifieke outputs te genereren.

03
Creatie


Het genereren van AI-visuals met behulp van de juiste tools en op basis van de juiste prompts.

Het optimaliseren van AI-visuals in lijn met de bestaande huisstijl én op basis van de merkwaarden die je als merk wilt uitstralen.

Het produceren van de uiteindelijke AI-visuals voor gebruik in verschillende online en/of gedrukte media.Impressie

 
 
 
 

Benieuwd hoe AI
jouw communicatie
kan boosten?

Neem contact op  »Blijf op de hoogte met de OMG nieuwsbrief

VinkjeBedankt, vanaf nu houden wij je op de hoogte.© 2024 Online Marketing Group B.V.             Algemene voorwaarden   |  Privacy
© 2024 Online Marketing Group B.V.

Algemene voorwaarden

Privacy