Ben jij onze nieuwe (Junior) Campagne Manager e-mailmarketing?

De (Junior) Campagne Manager is eindverantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van e-maildriven campagnes voor de opdrachtgevers van OMG.

Je staat daarom centraal in het contact met de adverteerder en accountmanagers voor de uitvoering van deze campagnes. Je stemt de inhoud van de campagne af met de opdrachtgever, bepaalt en controleert de planning, bewaakt de planning voor de aanlevering van materialen en verzorgt de briefing voor de studio.

Daarnaast onderhoud je contact met publishers voor de inzet van hun compliant en opt-in e-mailbestanden.

Na afloop van de campagne evalueer je de resultaten met de opdrachtgever en signaleer je verbeterpunten. Je bent de spin in het web tussen publishers, mediabureaus, studio en adverteerders.

Over OMG/Mailmedia

E-mail marketing is na search het belangrijkste online kanaal voor het bereiken van potentiele klanten, zowel B2B als B2C.

OMG/Mailmedia, onderdeel van OMG, is marktleider op het gebied van compliant, opt-in e-mailbereik en heeft een unieke methode ontwikkelt waarmee leads geconverteerd worden naar klanten. OMG/Mailmedia verzamelt profieldata en gedragsdata met als doel relevante e-maildriven campagnes te ontwikkelen voor haar adverteerders.

Profiel

Beschik jij over een afgeronde, relevante MBO/HBO opleiding, of ben je een starter op de arbeidsmarkt en heb je 0-2 jaar werkervaring in direct marketing of online marketing? En ben je woonachtig in omgeving Utrecht of in Amsterdam? Reageer dan op deze vacature!

We zoeken iemand met een positieve instelling, analytisch en met sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast presteer je goed onder druk en ben je in staat om nauwkeurig te werken.

Wij bieden:

  • Een uitdagende baan bij een toonaangevende onderneming op het gebied van Online Marketing
  • Fulltime dienstverband (40 uur)
  • Een goed salaris
  • Pensioen regeling
  • Informele omgang met collega’s, goede sfeer
  • De kans om te bouwen aan je carrière in online media en datadriven marketing
  • De kans om mee te groeien en je te ontwikkelen in een groeiende onderneming

Over OMG

OMG is een online marketing bureau gespecialiseerd in online activatie. Wij bestaan inmiddels bijna 20 jaar en werken voor diverse grote Nederlandse adverteerders, onder andere binnen de branches Automotive, Uitgeverijen en Goede doelen. De activiteiten zijn onderverdeeld in OMG/Mailmedia en OMG/Klantenvinder.

Aanvullende informatie en solliciteren

Heb je aanvullende vragen of ben jij de (Junior) Campagne Manager die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie met CV naar Simone Buur, simone.buur@omg.nl of bel 030 – 7504000.

N.B. Acquisitie van bemiddelaars / intermediairs wordt niet op prijs gesteld.

U kunt ons bereiken op 030 750 4000 of laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Wij hebben u bericht ontvangen. een van onze collega's zal spoedig contact met u opnemen