Even voorstellen: Robert Kostwinder

13 Apr 2017

Mijn naam is Robert Kostwinder, 26 jaar en woonachtig in Amstelveen. robert_overOorspronkelijk kom ik uit het pittoreske Hippolytushoef in het puntje van Noord-Holland. Binnen OMG ben ik werkzaam als Junior Campaign Manager bij OMG/Netdirect. Binnen deze functie houd ik me bezig met het managen van campagnes voor onder andere De Telegraaf en De Persgroep. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor kranten.nl en het versturen van diverse mailings.

 

Studie
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik in aanraking gekomen met het vakgebied marketing. Gedurende de looptijd van mijn studie ben ik mijzelf hierin gaan verdiepen en
heb ik uiteindelijk mijn learnings in de praktijk gebracht bij Adfo Groep. Ik ben hier meer te weten gekomen
over marketing t.b.v. abonnementenwerving. Juist de veranderingen van print naar digitaal zijn een uitdaging!

Verder ben ik tijdens mijn studie actief geweest als voorzitter van de Vereniging Bewoners Uilenstede. Een bewonersvereniging die de belangen behartigt van circa 3.500 studenten. Deze belangen betreffen niet alleen de rechten van huurders, maar ook de sociale cohesie in de wijk. Een zeer uitdagende functie in een team van 10 studenten.

 

Vrije tijd
In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten, gezelligheid met vrienden en voetballen. Ik zaalvoetbal 1 keer per week met mijn vrienden. Dit doe ik al sinds mijn 6e levensjaar en dit hoop ik nog jaren te mogen doen. Mijn grootste passie is uiteraard Ajax, dé club met de grootste prijzenkast. Niet voor niks de grootste club van Nederland. Ook al heb ik een aantal collega’s die het daar niet mee eens zijn… Dit zorgt juist voor vele interessante en leuke discussies op de werkvloer.

Online abonneewerving - Ook voor u?

Online marketing voor abonneewerving is mooi, maar het moet wel wat opleveren. Wilt u weten hoe OMG/Netdirect voor u nieuwe abonnees kan werven?