Even voorstellen: Manon Koot

13 Apr 2017

Mijn naam is Manon en ik ben 22 jaar. Sinds eind januari ben ik werkzaam bij nieuwe collegaOMG/Netdirect als Junior Campagne Manager. Ik heb Media & Entertainment Management in Den Haag gestudeerd. Na mijn afstuderen had ik toch wel even genoeg van studeren en besloot ik dat het tijd was voor een “˜grote mensen’ baan. Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in de wereld van televisieproducties waarna ik het tóch graag over een andere boeg wilde gooien.

 

Waarom OMG/Netdirect?
Mijn studie was erg gericht op marketing en die kennis wilde ik natuurlijk niet verloren laten gaan! Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe baan binnen marketing. En zo kwam ik bij OMG terecht.
Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat we contact hebben met uitgeverijen om campagnes
op te zetten en deze via publishers uit te zetten door middel van e-mails.

 

Vrije tijd
Ondanks dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij OMG, geniet ik natuurlijk wel van mijn vrije tijd. In het weekend ga ik graag naar feestjes en ik ben blij dat het festivalseizoen er weer aankomt! Ik spreek veel met mijn vriendinnen af om bijvoorbeeld uiteten te gaan en wijntjes te drinken. Om dit een beetje te kunnen compenseren sport ik regelmatig.

 

Online abonneewerving - Ook voor u?

Online marketing voor abonneewerving is mooi, maar het moet wel wat opleveren. Wilt u weten hoe OMG/Netdirect voor u nieuwe abonnees kan werven?