Even voorstellen: Kirsten Konings

18 Jul 2016

Kirsten_over

De eerste zin in een voorstelstuk blijkt toch altijd erg lastig, dus laat ik maar met de deur in huis vallen! Mijn naam is Kirsten en sinds april ben ik bij OMG werkzaam als Junior Campaign Manager. Ik ben een geboren en getogen Haarlemmer en reis elke dag richting het prachtige Utrecht.

Bij OMG
Vorig jaar ben ik afgestudeerd van de Hogeschool van Amsterdam van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Deze functie als Campaign Manager is mijn eerste baan, wat mij erg goed bevalt! Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van online communicatie en hoop deze kennis bij OMG te kunnen gebruiken en verrijken. Binnen OMG ben ik voornamelijk werkzaam voor OMG/Netdirect en zal ik mij gaan bezighouden met e-mail- en social mediacampagnes voor RTV-gidsen, tijdschriften en dagbladen.

Naast het werk
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken en wordt het bakblik zo nu en dan ingevet om een mooie taart te bakken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het bingewatchen van verschillende series en ben ik vaak in de bioscoop te vinden.

Aangezien ik in 2012 na een studie journalistiek in Oslo verknocht ben geraakt aan Noorwegen ben ik wekelijks een paar uurtjes bezig om mijn Noors te verbeteren. Verder zijn wijntjes in de zon en warme chocolademelk na een winterse strandwandeling drankjes die ik zeker niet schuw.

Online abonneewerving - Ook voor u?

Online marketing voor abonneewerving is mooi, maar het moet wel wat opleveren. Wilt u weten hoe OMG/Netdirect voor u nieuwe abonnees kan werven?