Wat doet een Campaign Manager bij OMG/Netdirect?

15 Nov 2016

Kirsten Konings | OMGOMG/Netdirect groeit! We zijn op zoek naar een nieuwe collega in de vorm van de vacature van Campaign Manager kranten bij OMG/Netdirect. Hier kan je de vacature bekijken.

Maar wat doe je precies als Campaign Manager? Onze collega Kirsten geeft meer informatie:

 

Wat vertel je aan je ouders en vrienden wat je bij OMG/Netdirect doet?

Aan mijn ouders en vrienden leg ik uit dat ik als een spin in het web fungeer bij OMG/Netdirect. Zonder mij kunnen nieuwe campagnes niet opstarten. Ik leg ze uit dat ik van uitgeverijen direct opdrachten binnenkrijg, of dat opdrachten via mijn collega en accountmanager Martijn binnen komen. Zodra de opdrachten binnen zijn, zorg ik ervoor dat onze studio de campagne maakt zoals is afgesproken met de uitgeverij.

Wanneer de campagne is afgerond dan komt dat terug bij mij en schakel ik met de uitgeverij voor goedkeuring. Wanneer het akkoord binnen is zet ik alles klaar in onze systemen en gaat de campagne live. Vanaf dat punt is het mijn taak om ervoor te zorgen dat de campagne door onze publishers worden opgepakt en hij terecht komt bij de consument. Vervolgens is het wachten op de eerste aanvraag!

 

Wat is het eerste wat je doet wanneer je ’s ochtends binnen komt?
Bij binnenkomst hier en daar een begroeting en een kleine gesprekje met collega’s. Met een beker gevuld met koffie bekijk ik wat de omzet is van de dag ervoor. Vanaf dan stromen de mailtjes binnen en kan de werkdag beginnen.

 

In wat voor team werk je?
Het OMG/Netdirect team is een klein team van vier personen. Het is een heel gezellig team en er is altijd tijd voor vragen of een kleine babbel. Daarnaast hebben we ook veel contact met de collega’s van OMG/Mailmedia en OMG/Brainshuffle. Niet alleen werken we veel samen, naast het werk gaan we ook vaak een hapje eten in de stad of gezellig borrelen.

 

Wat vind je van je functie?
Ik heb het erg naar mijn zin bij OMG. Door het fijne team, de leerzame taken en gezelligheid op kantoor ga ik met een glimlach naar mijn werk.

 

Wanneer moet je solliciteren voor deze functie?
Je moet solliciteren op deze baan wanneer je een sterk commercieel inzicht hebt, interesse hebt in de kranten business en uiteraard leuke collega’s om je heen wilt hebben.

 

Ben je enthousiast geworden over de functie van Kirsten? Toevallig hebben we een vacature open staan! Voldoe je aan de voorwaarden die Kirsten hierboven noemde? Solliciteer dan snel!

Online abonneewerving - Ook voor u?

Online marketing voor abonneewerving is mooi, maar het moet wel wat opleveren. Wilt u weten hoe OMG/Netdirect voor u nieuwe abonnees kan werven?