Er is van alles gaan de in de online marketing branche. Niet alleen bij ons, maar er zijn genoeg ontwikkelingen, trends en interessante blogs om bij te blijven wanneer het gaat om leadwerving, online marketing en de uitgeverijenwereld. Wij houden voor u de meest interessante artikelen bij en houden u op de hoogte van wat er bij OMG/Netdirect speelt. Lees snel verder!

 

Waarom recensies niet altijd voor meer conversie zorgen - We staan erom te springen, maar recensies hebben ook een keerzijde...

Lees meer

Wij willen je graag voorstellen aan onze twee nieuwe collega's Manon en Robert. Zij gaan ons team versterken als...

Lees meer

Optimalisatie Bladen.nl & Kranten.nl - De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de optimalisatie van...

Lees meer

Wat doet een Campaign Manager eigenlijk bij OMG/Netdirect? Onze collega Kirsten laat het je weten!

Lees meer

Hoe zet je cold calling succesvol in? In deze blog geven we tips over hoe koude acquisitie gemakkelijker en succesvoller wordt.

Lees meer

Kirsten Konings is bij OMG/Netdirect gestart als Campaign Manager. Ze gaat zich bezig houden met de inzet van diverse campagnes.

Lees meer

Hoe zorg je voor meer conversie? Het blijkt dat de woorden "Stopt Automatisch" een magische werking hebben wanneer het gaat...

Lees meer

Online abonneewerving - Ook voor u?

Online marketing voor abonneewerving is mooi, maar het moet wel wat opleveren. Wilt u weten hoe OMG/Netdirect voor u nieuwe abonnees kan werven?