Iedere dag zet ons team zich in om de meest succesvolle e-mailadvertising campagnes te maken voor onze adverteerders. Met onze 20 jaar ervaring hebben we voor veel verschillende adverteerders, uit verschillende branches mogen werken.

Per branche verschilt de doelstelling en daarmee ook de aanpak om een effectieve e-mailadvertising flow op te zetten. Herkent u zichzelf in een van de onderstaande branches? Bekijk dan snel onze branche gerichte cases en producten en neem met ons contact om te kijken wat uw mogelijkheden zijn!

 

Klanten OMG/Mailmedia

Zakelijke markt

Met onze succesvolle zakelijke partnership pakketten bieden we u niet alleen e-mailadvertising op maat aan, we creëren ook branding en awareness, bieden een groot zakelijk bereik (750.000 zakelijke profielen) en gewaarborgde kwaliteit (ISO gecertificeerd).

Lees meer

Mediabureaus

E-mail als databron is niet meer weg te denken uit de mediamix. Binnen iedere communicatiestrategie is e-mail onmisbaar geworden voor activatie, database opbouw of het generen van geïnteresseerde bezoekers naar de website. Daarom werken wij met alle grote mediabureaus om e-mail succesvol in te zetten in de mix.

Lees verder

Automotive

Met onze expertise in de Automotive branche hebben we een specifieke propositie ontwikkeld: Car Data Mail. Met dit product combineren we ons opt-in bereik met het actuele autobezit van Car Data Pool. De uitkomst: een uniek datadriven bereik en effectieve multichannel exposure.

Lees meer over Car Data Mail

Maar ook..

Werken we voor opleiders, verzekeraars, reisorganisaties en nog vele anderen. Voor iedere branche, doelstelling en doelgroep gaan we samen met u aan de slag om e-mailadvertising succesvol in te zetten. Bekijk onze cases en zie hoe we met adverteerders die u voor zijn gegaan hebben samengewerkt.

Bekijk onze cases

Meer weten?

Ik praat u graag bij! U kunt mij bereiken via 06 150 729 32 of stuur een mail naar marcel.kuiper@omg.nl.

Marcel Kuiper
Managing Partner OMG

Neem contact op

Wilt u meer weten?

E-mailmarketing is mooi, maar het moet wel wat opleveren.
Wilt u weten hoe u van e-mail het meest krachtige conversiekanaal maakt?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.