Wie is OMG/Mailmedia?

Bij OMG/Mailmedia werkt een uniek team van specialisten met unieke kennis over online bereik, projectmanagement en e-mailmarketing.

Al sinds 1998 houden wij ons bezig met conversieoptimalisatie. Eerst als pionier met Performance Based Advertising. Vanaf 2005 met online A/B testing en multivariabele tests. Vanaf 2013 door de toepassing van neuromarketing. Vandaag de dag helpen wij als e-mailmarketing bureau nieuwe stijl onze opdrachtgevers aan meer klanten met de effectieve inzet van ons bereik van ruim 8 miljoen opt-in e-mailadressen.

OMG is actief lid van DM branchevereniging DDMA, is door dezelfde organisatie met Goud gekwalificeerd wanneer het om informatiebeveiliging gaat, is ISO gecertificeerd en biedt een NO-SPAM garantie.

Ons team
Ons team bestaat uit Campaign Managers en e-mailmarketeers en Accountmanagers

Graag stellen wij ons even voor:

Edwin Basten
Algemeen Directeur

Edwin Basten
Algemeen Directeur

E-mail marketing is ons vak, neuromarketing is onze passie. Na bijna 20 jaar online marketing heb ik gekozen voor e-mail als belangrijkste startpunt voor een dialoog met doelgroepen. Het is stabiel, meetbaar, voorspelbaar en toch dynamisch. Met relevante content kun je betrokkenheid creëren en beter herkennen wie echt in jou en jouw product geïnteresseerd is.

Marcel Beckers
Product Development Manager

Marcel Beckers
Product Development Manager

Marcel is de spilfiguur tussen adverteerder en sitepartner. Als wandelende e-maildatabase is hij geboeid door de kracht van e-mail. Hij houdt van aanpakken en korte lijntjes, is flexibel en analytisch sterk. Daarnaast traint hij altijd voor zijn volgende wielrentour.

Leanne Bennema
Junior Campaign Manager

Leanne Bennema
Junior Campaign Manager

Leanne werkt als Junior Campaign Manager bij OMG/Mailmedia. Ze houdt van series, muziek en (beach)volleybal. Je mag haar altijd wakker maken voor een reis naar een warm, ver land. Maar is ook snel tevreden met een gezellige avond met haar vriendinnen.

Daphne van den Berg
Campaign Manager

Daphne van den Berg
Campaign Manager

Daphne werkt bij OMG/Mailmedia als Campaign Manager. Na haar afstudeerstage in de e-mailmarketingbranche is ze op zoek gegaan naar een baan in dezelfde branche en zo is ze bij OMG terecht gekomen!


Brendan Brouwer
Managing director

Brendan Brouwer
Managing director

In 2012 heeft Brendan met hulp van OMG Mailmaps.nl opgericht, een tool voor lokale e-mailmarketing. Vijf jaar lang heeft hij zich bezig gehouden met de verdere ontwikkeling van de site. Vanaf juli 2017 is Mailmaps volledig onderdeel van OMG geworden en is Brendan Managing Director van OMG/Mailmedia.

Simone Buur
Directieassistente

Simone Buur
Directieassistente

Al 10 jaar werkt Simone bij OMG met toewijding en veel plezier waar zij verantwoordelijk is voor alle directiezaken, personeelszaken, wagenparkbeheer en evenementen.

Zij houdt van koken, wandelen, film kijken en festivals bezoeken.

Sanne van Dorp
Junior Campaign Manager

Sanne van Dorp
Junior Campaign Manager

Sanne werkt als Junior Campaign Manager bij OMG/Mailmedia. Ze is altijd te porren voor een goede Netflix-serie (liefst een thriller), houdt van zoute popcorn, is minstens 3 keer per week te vinden in de sportschool en vindt het gezellig om samen met vrienden nieuwe restaurantjes te ontdekken!

Hiske Fluijt
Operations Manager

Hiske Fluijt
Operations Manager

Hiske onderhoudt het contact met aangesloten performance publishers. Verder heeft ze de verantwoordelijkheid over de uitbreiding van het bereik. Bij goed weer is ze op haar boot op het water te vinden en bij slecht weer op de bank met een goede film/serie. Verder houdt ze van koken en gezelligheid: borrels, feestjes en lekker eten met vrienden en familie.


Kevin Guerrero
Account Executive

Kevin Guerrero
Account Executive

Nadat hij een jaar werkzaam is geweest binnen de Automotive branche is Kevin in maart 2017 begonnen bij OMG/Mailmaps. Mede dankzij dit jaar beschikt hij over de nodige kennis betreffende sales en relatiebeheer. Kortom: dé contactpersoon als het gaat om autodealers! In zijn vrije tijd is Kevin te vinden in de sportschool, leeft hij een vrij gezond leven en speelt hij zaalvoetbal.

 

Laura Heimgartner – Hoencamp
Campaign Manager

Laura Heimgartner – Hoencamp
Campaign Manager

Laura werkt met de klant samen om succesvolle campagnes te maken. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden, fotografeert ze vliegtuigen op luchthavens en is ze een enthousiaste yogi. Haar favoriete yogi quote: Accept what you cannot change & change what you cannot accept.

Marjolein Koning
Finance Manager

Marjolein Koning
Finance Manager

Marjolein is Finance Manager en verantwoordelijk voor de financiële administratie bij OMG. Cijfers zijn haar passie, zij doet dit gedreven en al vele jaren! Ze houdt van haar gezin, lezen, vakanties en gezelligheid met vrienden.

Manon Koot
Campaign Manager Bladen.nl

Manon Koot
Campaign Manager Bladen.nl

Manon is Campaign Manager bij OMG/Brainshuffle. Ze gaat in het weekend graag naar feestjes, is (heel erg) gek op chocola, vindt het leuk om te sporten, uit eten te gaan, bezoekjes te brengen aan de bioscoop en brengt veel tijd door met haar vrienden!


Marcel Kuiper
Managing Partner

Marcel Kuiper
Managing Partner

Marcel is partner/directeur bij OMG. Hij is resultaat gedreven en wil het hoogst haalbare rendement voor klanten (partners) behalen. Is sportliefhebber, loopt hard en golft, houdt van reizen en lekker eten.

Liska Penners
Frontoffice

Liska Penners
Frontoffice

Bij OMG is Liska het gezicht van de receptie samen met haar collega Yolanda en het 1e lachende gezicht dat u ziet als u binnenkomt. Ze houdt van lekker eten, stedentrips en is verantwoordelijk voor alle zaken m.b.t het pand. Inclusief de OMG snoeppot.

Yolanda van der Straaten
Frontoffice

Yolanda van der Straaten
Frontoffice

Bij OMG ben ik, Yolanda, het gezicht en de stem van de receptie samen met mijn collega Liska. Daarnaast bemoei ik me met de boekhouding. Ik hou van sporten, ben gek op kookprogramma’s en vind het leuk om te koken voor vrienden.

Martijn Versteeg
Account Manager Uitgeverijen

Martijn Versteeg
Account Manager Uitgeverijen

Martijn werkt als Account Manager bij OMG/Mailmedia. Hij houdt van (hardere) dancemuziek, het volgen van alle sporten, lekker uit eten gaan en Netflix. Al het voorgaande uiteraard met een biertje of rode wijn in de hand.