Wie is OMG/Mailmedia?

Bij OMG/Mailmedia werkt een uniek team van specialisten met unieke kennis over online bereik, projectmanagement en e-mailmarketing.

Al sinds 1998 houden wij ons bezig met conversieoptimalisatie. Eerst als pionier met Performance Based Advertising. Vanaf 2005 met online A/B testing en multivariabele tests. Vanaf 2013 door de toepassing van neuromarketing. Vandaag de dag helpen wij als e-mailmarketing bureau nieuwe stijl onze opdrachtgevers aan meer klanten met de effectieve inzet van ons bereik van ruim 8 miljoen opt-in e-mailadressen.

OMG is actief lid van DM branchevereniging DDMA, is door dezelfde organisatie met Goud gekwalificeerd wanneer het om informatiebeveiliging gaat, is ISO gecertificeerd en biedt een NO-SPAM garantie.

Ons team
Ons team bestaat uit Campaign Managers en e-mailmarketeers en Accountmanagers

Graag stellen wij ons even voor:

Edwin Basten
Algemeen Directeur

Edwin Basten
Algemeen Directeur

E-mail marketing is ons vak, neuromarketing is onze passie. Na bijna 20 jaar online marketing heb ik gekozen voor e-mail als belangrijkste startpunt voor een dialoog met doelgroepen. Het is stabiel, meetbaar, voorspelbaar en toch dynamisch. Met relevante content kun je betrokkenheid creëren en beter herkennen wie echt in jou en jouw product geïnteresseerd is.

Marcel Beckers
Operations Manager

Marcel Beckers
Operations Manager

Marcel is de spilfiguur tussen adverteerder en sitepartner. Als wandelende e-maildatabase is hij geboeid door de kracht van e-mail. Hij houdt van aanpakken en korte lijntjes, is flexibel en analytisch sterk. Daarnaast traint hij altijd voor zijn volgende wielrentour.

Daphne van den Berg
Junior Campaign Manager

Daphne van den Berg
Junior Campaign Manager

Daphne is in augustus begonnen als Junior Campaign manager. Na haar afstudeerstage in de e-mailmarketingbranche is ze op zoek gegaan naar een baan in dezelfde branche en zo is ze bij OMG terecht gekomen!

Sabine Stam
Campaign Manager

Sabine Stam
Campaign Manager

Enthousiast. Spring-in-t-veld. Eigenwijs.  Zuid(elijk)-Afrika. Nieuwsgierig. Organiseren. Wijn. Sporten (niet te vaak). Bourgondisch. Surfen. Schrijven. Zee. Nelson Mandela. Houdt van de sfeer op vliegvelden. Grootste passie is reizen (dit is inclusief de files tussen Rotterdam en Utrecht).


Brendan Brouwer
Commercieel Directeur

Brendan Brouwer
Commercieel Directeur

In 2012 heeft Brendan met hulp van OMG Mailmaps.nl opgericht, een tool voor lokale e-mailmarketing. Vijf jaar lang heeft hij zich bezig gehouden met de verdere ontwikkeling van de site. Vanaf juli 2017 is Mailmaps volledig onderdeel van OMG geworden en is Brendan Commercieel Directeur van OMG/Mailmedia.

Simone Buur
Directieassistente

Simone Buur
Directieassistente

Al 10 jaar werkt Simone bij OMG met toewijding en veel plezier waar zij verantwoordelijk is voor alle directiezaken, personeelszaken, wagenparkbeheer en evenementen.

Zij houdt van koken, wandelen, film kijken en festivals bezoeken.

Hiske Fluijt
Manager Publishers

Hiske Fluijt
Manager Publishers

Hiske onderhoudt het contact met aangesloten performance publishers. Verder heeft ze de verantwoordelijkheid over de uitbreiding van het bereik. Bij goed weer is ze op haar boot op het water te vinden en bij slecht weer op de bank met een goede film/serie. Verder houdt ze van koken en gezelligheid: borrels, feestjes en lekker eten met vrienden en familie.

Kevin Guerrero
Account Executive

Kevin Guerrero
Account Executive

Nadat hij een jaar werkzaam is geweest binnen de Automotive branche is Kevin in maart 2017 begonnen bij OMG/Mailmaps. Mede dankzij dit jaar beschikt hij  over de nodige kennis betreffende sales en relatiebeheer. Kortom: dé contactpersoon als het gaat om autodealers! In zijn vrije tijd is Kevin te vinden in sportschool, leeft hij een vrij gezond leven en speelt hij zaalvoetbal.

 


Laura Heimgartner – Hoencamp
Campaign Manager

Laura Heimgartner – Hoencamp
Campaign Manager

Laura werkt met de klant samen om succesvolle campagnes te maken. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden, fotografeert ze vliegtuigen op  luchthavens en is ze een enthousiaste yogi. Haar favoriete yogi quote: Accept what you cannot change & change what you cannot accept.

Marcel Kolb
Channel Director Media Agencies

Marcel Kolb
Channel Director Media Agencies

Naast zijn ruime online strategische sales ervaring, is hij altijd op tijd, heeft hij nooit haast, is hij nuchter en briljant (niet altijd), luistert meer dan dat hij zegt, maar áls hij dan wat zegt…. bulls eye! Fervent liefhebber van muziek, wijn en daarmee kampioen pub-quizes.

Marjolein Koning
Finance Manager

Marjolein Koning
Finance Manager

Marjolein is Finance Manager en verantwoordelijk voor de financiële administratie bij OMG. Cijfers zijn haar passie, zij doet dit gedreven en al vele jaren! Ze houdt van haar gezin, lezen, vakanties en gezelligheid met vrienden.

Manon Koot
Junior Campaign Manager

Manon Koot
Junior Campaign Manager

Manon is Junior Campagne Manager bij OMG/Mailmedia. Ze gaat in het weekend graag naar feestjes, is (heel erg) gek op chocola, vindt het leuk om te sporten, uit eten te gaan, bezoekjes te brengen aan de bioscoop en brengt veel tijd door met haar vrienden!


Marcel Kuiper
Managing Partner

Marcel Kuiper
Managing Partner

Marcel is partner/directeur bij OMG. Hij is resultaat gedreven en wil het hoogst haalbare rendement voor klanten( partners) behalen. Is sportliefhebber, loopt hard en golft, houdt van reizen en lekker eten.

Charlotte Oerlemans
Junior Campaign Manager

Charlotte Oerlemans
Junior Campaign Manager

Charlotte werkt als Campaign Manager bij OMG/Mailmedia en houdt zich daarnaast bezig met de ontwikkeling van het bereik van Mailmedia. Ze is gek op hardlopen en kijkt elke dag uit naar de mooiste week van het jaar: Carnaval!

Liska Penners
Frontoffice

Liska Penners
Frontoffice

Bij OMG is Liska het gezicht van de receptie samen met haar collega Yolanda en het 1e lachende gezicht dat u ziet als u binnenkomt. Ze houdt van lekker eten, stedentrips en is verantwoordelijk voor alle zaken m.b.t het pand. Inclusief de OMG snoeppot.

Yolanda van der Straaten
Frontoffice

Yolanda van der Straaten
Frontoffice

Bij OMG ben ik, Yolanda, het gezicht en de stem van de receptie samen met mijn collega Liska. Daarnaast bemoei ik me met de boekhouding. Ik hou van sporten, ben gek op kookprogramma’s en vind het leuk om te koken voor vrienden.


Martijn Versteeg
Account Manager Uitgeverijen

Martijn Versteeg
Account Manager Uitgeverijen

Martijn werkt als Account Manager bij OMG/Mailmedia. Hij houdt van (hardere) dancemuziek, het volgen van alle sporten, lekker uit eten gaan en Netflix. Al het voorgaande uiteraard met een biertje of rode wijn in de hand.


Wilt u meer weten?

E-mailmarketing is mooi, maar het moet wel wat opleveren.
Wilt u weten hoe u van e-mail het meest krachtige conversiekanaal maakt?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.