Als mediabureau planner heb je ongelooflijk veel keuze uit kanalen om een succesvolle campagne op te zetten voor jouw adverteerder. Radio, tv, social, outdoor, RTB… Maar heb je wel eens aan e-mail gedacht?

Wat kan e-mail toevoegen aan de mediamix?

E-mail is meetbaar, persoonlijk, flexibel en niet te vergeten inmiddels onmisbaar als databron. Daarom is dit kanaal niet meer weg te denken uit de mediamix. E-mail biedt heel veel mogelijkheden voor activatie, database opbouw of het genereren van geïnteresseerde bezoekers naar de website. En natuurlijk is e-mail hét kanaal voor ROI.

Bekijk de cases

Is het e-mailbereik betrouwbaar?

OMG/Mailmedia voldoet aan alle compliancy wetgeving en wordt daarom als vaste partner ingeschakeld voor awareness-, activatie- en leadgeneratiecampagnes, waarbij doelgroepspecifieke kenmerken van belang zijn. Met onze contactstrategie bereiken we op een relevante manier, meerdere malen de doelgroep en met onze met neuromarketing geoptimaliseerde creaties zorgen we voor ultieme conversie.

Bekijk de cases

Hoe kan e-mail mijn doelstellingen behalen?

OMG/Mailmedia beschikt over een groot geprofileerd e-mailbereik die door alle grote mediabureaus binnen cross mediale campagnes ingezet wordt. Dit bereik bestaat uit een samenwerking met meer dan 70 bestandseigenaren die compliant opt-ins werven voor relevante, commerciële communicatie. Dit e-mailbereik wordt exclusief door ons geëxploiteerd.

Lees verder

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Bel 030 750 4031 of mail mij, ik praat je graag bij!

Marcel Kolb
Channel Director Mediabureaus

Contact opnemen