Verhoog de relevantie van uw e-mailcampagne met lokale e-mailmarketing van OMG. Uw boodschap wordt persoonlijker en effectiever door uw e-mailcampagne in te zetten in een specifieke regio.

 

Wat is lokale e-mailmarketing
Met lokale e-mailmarketing maakt OMG het mogelijk om in uw regio gemakkelijk met e-mail uw doelgroep te bereiken. Dit maken we onder andere mogelijk met onze in 2012 geïntroduceerde selfservice tool Mailmaps. Dit is een op Google Maps gebaseerde webapplicatie voor adverteerders om zelf lokale e-mailmarketing campagnes op te zetten binnen het exclusieve e-mailbereik van OMG.

 

Over MailmapsMailmaps | OMG
Mailmaps maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier, in uw regio een e-mailcampagne op te zetten. U kiest uw regio en verfijnt uw doelgroep met diverse filters zoals leeftijd en geslacht. Het bereik van OMG zorgt ervoor dat u 4,1 miljoen consumentenprofielen tot uw beschikking heeft die op postcode en huisnummer bereikt kunnen worden.

Bekijk direct het bereik in uw regio

 

Waarom lokale e-mailmarketing?
Bent u een retailer of een autodealer? Dan spreekt het voor zich dat lokale communicatie rondom uw vestiging(en) het meest effectief is. Maar ook voor andere bedrijven is het interessant om lokale communicatie in te zetten. Het verhoogt niet alleen de betrokkenheid en relevantie voor de ontvanger, maar u krijgt ook beter resultaat.

Benieuwd naar voorbeelden van lokale campagnes?

 

Mogelijkheden voor uw bedrijf
Lokale e-mailmarketing valt op vele manieren toe te passen. U kunt simpelweg één lokale campagne opzetten, of een landelijke campagne waarbij de dichtstbijzijnde lokale vestiging wordt getoond.

Neem contact op om te zien wat het beste voor u werkt, of ga zelf aan de slag