Professioneel en overtuigend e-maildesign

Onze designers nemen u het werk uit handen.

OMG/Mailmedia werkt nauw samen met haar innovatie en design bureau OMG/Brainshuffle. Nadat u uw wensen heeft afgestemd met de Campaign Managers en het materiaal heeft aangeleverd, gaan de designers voor u aan de slag. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze uw concept ideeën moeiteloos omzetten naar een professionele creatie. Wanneer u als klant tevreden bent met het voorgestelde design, wordt de creatie in techniek gezet en uitgebreid getest in alle clients. Daarna wordt de mailing zo succesvol mogelijk en uiteraard foutloos verzonden.

Conversieoptimalisatie

Creaties kunnen altijd geoptimaliseerd worden voor beter resultaat. Met gedragsanalyses zoals heatmaps, eyetrackingscans en realtime recordings, gecombineerd met A/B tests optimaliseert OMG/Brainshuffle de designs van onze adverteerders doorlopend. Het bureau heeft verschillende tools waarmee ze goed in kaart brengen welke elementen het beste werken en welke beter weggelaten kunnen worden. U krijgt een advies op maat van de Campaign Manager die nauw samenwerkt met de designers.

Meer over OMG/Brainshuffle

Technische ontwikkeling van uw e-mail

Er zijn verschillende devices, browsers en ruim 60 e-mailclients waarin de e-mailcreaties moeten werken, er goed uit moeten zien en uiteraard moeten converteren. OMG/Brainshuffle neemt het werk om de e-mail technisch zo goed mogelijk te laten werken uit handen.

 

Veel meer dan e-mail design

OMG/Brainshuffle heeft al ruim 20 jaar ervaring in het creëren van verschillende online uitingen. Denk hierbij aan de gehele e-mailflow, landingspagina’s, banners of een nieuwsbrief template. Onze designers kijken verder dan alleen het design. Ze passen verschillende neuromarketing theorieën toe met als gevolg aanzienlijk betere resultaten.

Bekijk OMG/Brainshuffle cases

Innovaties

OMG/Brainshuffle werkt constant aan innovaties om de e-mails van onze adverteerders beter over te laten komen in de inbox én om zo de resultaten te optimaliseren. De e-mailclients passen de techniek constant aan waardoor er meer en meer mogelijk wordt voor e-mail. Dit betekent wel dat bijblijven met de nieuwste updates ongelooflijk belangrijk is en dat doen onze designers heel graag.  Met deze nieuwe mogelijkheden zorgen we ervoor dat uw e-mail opvalt in de inbox en het gewenste resultaat oplevert.

Wilt u meer weten?

Bel 030 750 4008 of mail mij, ik praat u graag bij!

Fabienne van Vuuren
Sales Director Zakelijke markt

Contact opnemen

Wilt u meer weten?

E-mailmarketing is mooi, maar het moet wel wat opleveren.
Wilt u weten hoe u van e-mail het meest krachtige conversiekanaal maakt?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.