Wilt u leads werven?

OMG/Mailmedia helpt u met het werven leads met ons exclusieve e-mailbereik en vele selectiemogelijkheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw e-mailcampagne zo relevant, persoonlijk en succesvol mogelijk te maken. Hieronder vindt u meer informatie over onze producten, ons B2B en B2C e-mailbereik en hoe e-mailadvertising u gaat helpen met het werven van nieuwe leads.

Bereik uw gewenste B2B en B2C doelgroep

Wilt u nieuwe klanten werven? Dan moet u adverteren, maar het wordt steeds lastiger om de juiste doelgroep te bereiken met uw boodschap. Telemarketing en DM’s werken steeds minder efficiënt en het verkrijgen en analyseren van relevante data wordt steeds belangrijker. Hiervoor is e-mail het ideale startpunt en daarom leveren wij e-maildata om het hart van uw doelgroep te bereiken.

Bekijk onze producten

Waarom e-mailadvertising?

E-mailadvertising is inzetbaar om leads te werven, traffic te genereren of directe actie te stimuleren binnen cross mediale campagnes. Wilt u optimaal rendement behalen met uw campagne?
Onze doelstellingen i.c.m. de bijna 20 jaar ervaring van OMG/Mailmedia met online leadgeneratie en conversieoptimalisatie gaan daar voor zorgen.

Bekijk hier uw mogelijkheden

Vergroot uw e-mailbereik

Wilt u een boodschap versturen die optimaal en persoonlijk is afgestemd op uw doelgroep? Daar kunnen wij u mee helpen. Dankzij onze exclusieve samenwerking met meer dan 70 bestandseigenaren, beschikt OMG/Mailmedia over een groot geprofileerd e-mailbestand. Hiermee kunt u op basis van uitgebreide selectiecriteria segmenteren binnen uw doelgroep. Bijvoorbeeld op geslacht en inkomen. Of op functie en bedrijfsgrootte binnen onze B2B e-mailadressen.

Bekijk ons bereik

Bent u benieuwd wat OMG/Mailmedia voor u kan betekenen?

Bel 030 750 4000 of mail mij, ik praat u graag bij!

Brendan Brouwer
Commercieel Directeur

Contact opnemen