Met de toenemende ontwikkelingen op het gebied van online marketing, neemt ook de vraag naar privacy toe. Als marketeers laten we graag aan de wereld onze producten zien, maar we weten ook dat er consumenten zijn die niet willen dat zijn of haar persoonlijke gegevens gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Bij OMG/Mailmedia staan wij voor betrouwbare manier van online marketing. Ons e-mailadressen bestand voldoet aan alle wetgevingen rondom privacy. We zijn een stabiele, betrouwbare partner met wie u uw investering snel terugverdient. Daarom beloven wij u:

Betrouwbaarheid

We zijn actief lid van de direct marketing branche organisatie DDMA en zijn door deze organisatie met GOUD bekroond wanneer het gaat om informatiebeveiliging.

Lees meer

Een NO SPAM Garantie

Wij bereiken ontvangers die zich hebben geabonneerd en hun volledige profiel hebben ingevuld. Ons bestand bestaat uitsluitend uit opt-in e-mailadressen. Daardoor bereiken wij alleen geadresseerden die graag commerciële boodschappen ontvangen.

Bekijk ons bereik

ISO Gecertificeerde processen

Met ons ISO certificaat weet u dat u met een partij zaken doet die gegarandeerde kwaliteit levert. Onze processen zijn vastgelegd en worden continue gecontroleerd en waar nodig verbeterd. Zo kunnen we onze compliancy garanderen.

Lees meer over compliancy

Wilt u meer weten over ons adressenbestand?

Bel 030 750 4000 of mail mij, ik praat u graag bij!

Brendan Brouwer
Commercieel Directeur

 

Contact opnemen