Dé oplossing voor effectieve marketing binnen de automotive branche.

Door alle huidige online mogelijkheden zijn consumenten steeds meer “in control” bij koopbeslissingen. Dit is te zien in de afname in showroom bezoek en aan de sterk dalende merkloyaliteit in de Automotive branche. Het gevolg? Uw prospects zijn steeds minder goed te bereiken.

Ons antwoord op deze ontwikkeling is Car Data Mail: ons nieuwste product, specifiek ontwikkeld voor de Automotive branche om van CRM naar PRM te gaan: Prospect Relatie Management. Met deze methode bereiken wij uw prospects nog voordat u ze kent! Wilt u meer weten over dit product? Alle informatie vindt u op deze pagina. Voor vragen kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

Wat is Car Data Mail

Met Car Data Mail gebruiken we onze opt-in e-mail database en reconstrueren het actuele autobezit in samenwerking met Car Data pool. Door  deze exclusieve samenwerking kunnen wij exact targetten op de autobezitters die u zoekt. Daarnaast leveren wij lookalikes van deze profielen, om het potentiële bereik te vergroten.

Download de onesheeter

Hoe werkt het?

Om de leads te werven, branding & awareness te creëren en traffic te genereren, maken wij gebruik van onze COFFEE methode. Met deze e-maildriven marketing strategie bouwen we een database van kwalitatieve leads op, en creëren we specifieke online vervolgcampagnes om hoogwaardige profielen te genereren.

Lees meer over COFFEE

Wat krijgt u met Car Data Mail?

Met het gebruik van deze e-mailmarketing methode heeft u:

  • Een uniek datadriven bereik tot uw beschikking, multichannel exposure (e-mail, DM, Display)
  • Toegang tot nieuwe prospects (verkoop nieuw/gebruikt en service & onderhoud)
  • Straks lookalike data om uw verdere online campagnes op te baseren.
Bekijk de cases

Wilt u meer weten?

Bel 030 750 4031 of mail mij, ik praat u graag bij!

Marcel Kolb
Channel Director Mediabureaus