Zakelijk en consumenten e-mailbereik

Al vele jaren werken we samen met de belangrijkste publishers in Nederland en België. Afhankelijk van uw doelgroep en propositie kunnen we een selectie maken in ons geprofileerde e-mailbereik.

Met behulp van diverse segmentatiemogelijkheden maakt OMG het mogelijk om uw specifieke doelgroep aan te spreken. Onze geoptimaliseerde creaties maken van een e-mailadres een lead.

 

OMG/Mailmedia bereik B2B

Met ruim 1,2 miljoen B2B opt-in e-mailadressen weet u dat u de geschikte doelgroep bereikt én dat deze interesse heeft in uw boodschap. Onze jarenlange ervaring met e-mailmarketing voor B2B klanten, gecombineerd met contactstrategieën en neuromarketing kennis, maakt OMG een specialist op het gebied van B2B e-mailmarketing.

 

OMG/Mailmedia bereik B2C

Om consumenten te bereiken heeft OMG het grootste e-mailbestand van Nederland met exclusieve opt-in consumenten e-mailadressen. Met behulp van diverse segmentatiemogelijkheden vinden wij uw specifieke doelgroep en converteren wij deze naar een lead.

B2B


Vrij, maar niet alleen. Dat gevoel wil ZZP Servicedesk overbrengen. Het platform helpt zzp’ers hun zaken op orde te brengen en biedt antwoorden via de telefoon en de website.

www.zzpservicedesk.nl

MKB Servicedesk biedt praktische informatie voor de ondernemer. Ondernemers kunnen terecht met al hun vragen via onze website of de advieslijn.

www.mkbservicedesk.nl

De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle informatie en inspiratie die je als ondernemer nodig hebt via onze website en het telefonische advies.

www.dezaak.nl

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance professional. De afgelopen 20 jaar hebben wij met onze partners vier vooraanstaande communities gebouwd. Communities waarin de sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, kruisen en versterken.

alexvangroningen.nl/


Onderdeel van Alex van Groningen. MenA.nl heeft een unieke positie in de markt en spreekt een selectieve doelgroep aan van professionals in M&A, corporate finance en private equity.

mena.nl/

 

Abonnees zijn decision makers zoals managers, controllers, financieel-directeuren, consultants, kwaliteitsmanagers, consultants.

www.balanced-scorecard.nl

Businesscompleet is de grootste, zakelijke en volledig gratis kennisbank van Nederland met ruim 66.000 abonnees.

www.businesscompleet.nl

Managersonline.nl is het grootste internetmagazine voor directeuren en managers van Nederland.

www.managersonline.nl


Brisk Magazine is het internetmagazine voor eigentijdse ondernemers die willen accelereren en excelleren.

www.briskmagazine.nl

Managementsite is een interactief kenniscentrum, dat door een hoogwaardige redactie voorzien wordt van nieuwe bijdragen.

www.managementsite.nl

Zakelijketopdeals.nl: Ontvang wekelijks de beste zakelijke deals in uw inbox!

www.zakelijketopdeals.nl

BeursBulletin is een hoogstaand onderzoeksinstituut voor beleggers. En biedt concrete adviezen, cursussen en een weekblad.

www.beursbulletin.nl


Bezoekers van Belegger.nl zijn op zoek naar financiële producten die hun vermogen laten groeien. Bezoekers zijn vooral ondernemer of manager.

www.belegger.nl

BeursinBeeld biedt dagelijks video’s over de beurs en de economie. Bezoekers kunnen zich abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief.

www.beursinbeeld.nl

RAI Amsterdam wil het centrum zijn waar de ontmoeting en uitwisseling tussen mensen, merken, producten, ideeën en ervaringen plaatsvindt.

www.rai.nl

Het adressenbestand van Techzine bestaat uit personen die werkzaam zijn in de ICT en uit personen die een grote interesse hebben in de ICT.

www.techzine.nl


Richt zich op ondernemers, beslissers en professionals werkzaam in advocatuur, notariaat en rechterlijke macht.

www.rechtennieuws.nl

Vanaf het moment van oprichting(2002) helpt 123studie met de keuze van de juiste beroepskeuze, studiekeuze en vraagstukken rond loopbanen.

www.123studie.nl

Werksite geeft onafhankelijk beroepskeuze- en loopbaanadvies. In vier stappen begeleiden zij u naar de juiste opleiding en droombaan.

www.werksite.nl

Vakbaan geeft informatie over werk en opleiding. Start  met de beroepskeuzetest. En volg de juiste opleiding om deze baan uit te oefenen.

www.vakbaan.nl


Marketingverantwoordelijken bij bedrijven en beslissers bij reclame- en mediabureaus ontvangen wekelijks nieuws over marketing, reclame en PR.

www.communicatienieuws.nl

Allebedrijvenin.nl vergelijkt bedrijven d.m.v. beoordelingen. Ze heeft ruim 100.000 geschreven reviews over bedrijven in heel Nederland.

www.allebedrijvenin.nl 

Ontvang de allerbeste acties en aanbiedingen voor uw business!

www.businessacties.nl

De FM Club is hét platform voor ambitieuze financieel managers en interim financials.

www.fm.nl


De beste en leukste deals worden exclusief voor ondernemers.

www.ondernemersexclusive.nl

OndernemersUnited biedt korting en voordeel, alleen voor ZZP’ers en Ondernemers!

www.ondernemersunited.nl

De meest uitgebreide zakelijke nieuwssite.

www.profnews.nl 

Analist.nl biedt gratis overzichten van koop- en verkoopadviezen van aandelen afgegeven door gerenommeerde (effecten)banken.

www.analist.nl


Beursduivel is de steun en toeverlaat voor beleggers. De site houdt je op de hoogte van de AEX en het laatste nieuws.

www.beursduivel.be

Beursblik is de website door en voor beleggers. Met Beursblik blijf je op de hoogte van het laatste financiële nieuws.

www.beursblik.nl


B2C


De database bevat alle relevante en actuele informatie van consumenten die zich in het aanschafproces van een andere auto bevinden.

www.autodna.nl

Autocheck.nl is de consumentensite waar heel Nederland een up-to-date online taxatierapport van de huidige of toekomstige auto kan opvragen.

www.autocheck.nl

Wekelijks bereikt het station meer dan 1,8 miljoen verschillende luisteraars. Radio Veronica staat in de top 3 bij de mannen.

www.radioveronica.nl

Grazia is de eerste weekly glossy van NL met een mix van high end inspirerende fashion & beauty, emotionele real life stories en celebrity-news.

www.grazia.nl


SBS6.nl is de site voor de gemakzoekende en huiselijke burger. Deze gezinnen leven met de dag en zoeken gemak en snelheid.

www.sbs6.nl

AutoRAI is een tentoonstelling die om de twee jaar wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.

www.autorai.nl

Voornamelijk mannen tot een leeftijd van 40 jaar. Welstandsklasse B1, B2 en C en hebben een middelbare tot hogere beroepsopleiding genoten.

www.autoweek.nl

Al het actuele nieuws op het gebied van automotive: nieuwe modellen, magazines, autosport, prijsvragen, etc.

www.autovandaag.nl


Combineert het occasion aanbod van 15 autowebsites. Hierdoor kan je eenvoudig zoeken op 1 plek naar jouw tweedehands auto.

www.gaspedaal.nl

Het laatste nieuws over auto’s en TopGear elke week in je mailbox.

www.topgear.nl

Belbios heeft als doelstelling om bioscoopagenda’s eenvoudig toegankelijk te maken.

www.belbios.nl

CityAanbieding biedt de bezoeker het grootste aanbod van dagaanbieders in Nederland.

www.cityaanbieding.nl


Bereikt 800.000 luisteraars per week. Doelgroep bestaat uit hoger opgeleiden, ondernemers, managers van 35 jaar en ouder.

www.classicfm.nl

Het grootste mannenmaandblad van Nederland staat vol met rapportages, computers, games, mode, entertainment, auto’s en vrouwen.

www.fhm.nl

Flaironline is de website behorende bij het Nederlandse weekblad Flair. Flaironline.nl richt zich op no-nonsense vrouwen tussen de 20-35 jaar.

www.flaironline.nl

GIMMII Magazine is een onafhankelijk magazine over interieur, design en lifestyle. Het bereik van het online magazine 1.500.000 bezoekers per maand.

www.gimmii.nl


Tijdens de grootste watersport beurs van de Benelux kunnen doorgewinterde en toekomstige watersporters hun hart ophalen.

www.hiswa.nl

De Huishoudbeurs is het platform om een kwart miljoen nieuwsgierige en kooplustige vrouwen te ontmoeten.

www.Huishoudbeurs.nl

Huislijn.nl is begin 2005 gestart als dé onafhankelijke huizensite van Nederland en behoort nu al tot de grootste huizensites van Nederland.

www.huislijn.nl

HuizenZoeker verzamelt het aanbod van koop en huur huizen en maakt dit makkelijk doorzoekbaar voor iedereen.

www.huizenzoeker.nl


Jaap.nl heeft een bestand van email adressen van consumenten die een zoekopdracht voor een koophuis hebben uitstaan bij Jaap.nl.

www.jaap.nl

JouwPost biedt kortingscodes en acties die door webshops uitgegeven zijn. Jij vindt altijd de kortingscode die je nodig hebt.

www.jouwpost.nl

Kranten.com biedt hét overzicht van de Nederlandse kranten op internet. Van vrijwel alle kranten zijn de koppen te lezen op deze site.

www.kranten.com

Leuk voor jou biedt abonnees van de e-mailnieuwsbrief de leukste acties en aanbiedingen.

www.leukvoorjou.nl


Libelle is het grootste vrouwen weekblad in Nederland, welke zich sterk ontwikkelt tot multimediaal merk. De lezerskern van Libelle wordt gevormd door vrouwen van 30 t/m 55 jaar.

www.libelle.nl

Richt zich op vrouwen tussen de 30-55 jaar. De lezeres heeft meestal een gezin met kinderen. Ze combineert de zorg voor het gezin veelal met een parttime baan en hobby’s.

www.margriet.nl

Bezoekers maken op Meenemen.nl eenvoudig een paklijst voor hun vakantie. Met onze tool stellen ze een paklijst samen op basis van bestemming, reisduur en reisgezelschap.

www.meenemen.nl

De Negenmaandenbeurs trekt jaarlijks tussen de 40.000 en 45.000 aanstaande en jonge ouders.

www.Negenmaandenbeurs.nl


Veronicatv.nl is de site voor de ambitieuze pleziermaker. Het zijn jonge en gedreven personen die genieten van het leven.

www.Veronicatv.nl

Wekelijks 3,2 miljoen luisteraars. Doelgroep: 30-54 jaar (m/v), daarnaast ook vrouwen 20-49 jaar, shoppers 20-49 jaar, mannen 20-49 jaar en AB1 20-49 jaar.

www.skyradio.nl

Vertel Slimmail over uzelf en uw interesses. Op basis van die informatie zijn wij in staat u gerichte e-mails te sturen met informatie en aanbiedingen die relevant voor u zijn.

www.slimmail.com

Speurders.nl is de vraag- en aanbodsite van De Telegraaf Holding. Gemiddeld worden er 1 miljoen gratis advertenties p.m. ingebracht; 35.000 advertenties per dag.

www.speurders.nl


Een onafhankelijke site met een groot aanbod aan informatie op één pagina, opgedeeld in categorieën als financieel, auto, vakantie, winkels, gezondheid en beauty. Gemiddeld circa 1 miljoen unieke bezoekers per dag!

www.startpagina.nl

Styletoday.nl is een uniek online platform over fashion & beauty voor vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Pijlers op de site: fashion, beauty, shop, makeovertool, win.

www.Styletoday.nl

Viva is het grootste vrouwenmerk van NL. De kracht van het merk Viva is een hoog bereik onder nieuwsgierige en pittige vrouwen. Of ze nu single zijn, samenwonend of een gezin hebben.

www.viva.nl

Vrouwonline.nl is de eerste vrouwensite van Nederland. Zij heeft unieke eigen content, is informatief, gezellig én gewaagd. Vrouwonline bereikt middelbaar tot hoger opgeleide vrouwen in de leeftijd 35-64.

www.vrouwonline.nl


Doordat we alle kortingscodes en acties per categorie aanbieden, kun je eenvoudig de beste acties terugvinden.

www.webactie.nl

Via de nieuwsbrief ontvangen abonnees bijzondere sportgerelateerde (en niet-sportgerelateerde!) acties en aanbiedingen.

www.wijwillensport.nl

Met maandelijks ruim 300.000 unieke bezoekers is Zomoto de jongste en snelst groeiende occasionwebsite van Nederland.

www.zomoto.nl

Zuki maakt online winkelen leuker en goedkoper! Met kortingscodes en acties bespaar je op de aankoop, profiteer je van gratis verzending en nog veel meer interessante acties en leuke extra’s!

www.zuki.nl


De Culinaire Nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste gerechten, recepten & wetenswaardigheden.

www.culinairenieuwsbrief.nl

Ben je FAN van klussen, wonen, tuinieren, gadgets of computers? Dan ben je bij FANtv aan het juiste adres!

www.fantv.nl

Mailclix.be is een spaarprogramma en een cashbacksite waarbij u zich gratis kunt registreren.

www.mailclix.be

Deals & Acties informeert u over de beste deals en interessante acties.

www.dealsenacties.nl


Kies jouw ideale avond uit! Wij verzorgen jouw complete avond uit met 2 beste vrienden.

www.prijzenfestival.nl

Vind oude klasgenoten terug of zoek andere oude bekenden via schoolbank.nl.

www.schoolbank.nl

Krijg relevante aanbiedingen, directe kortingen en probeerverpakkingen via Vava.nl!

www.vava.nl

Voorspel de uitslagen van verschillende voetbalpoules: Eredivisie, Champions League en de UEFA League poule.

www.intikkertje.nl


Voor Jou Gevonden heeft regelmatig zeer leukste acties en aantrekkelijke aanbiedingen.

www.voorjougevonden.nl

Bij wineengadget maak je altijd kans om de leukste en nieuwste gadgets te winnen.

www.wineengadget.nl

 

De leukste reis prijsvragen, acties en aanbiedingen!

www.wineenreisnaar.nl