Wil jij meewerken aan de door ons ontwikkelde predictive modelling tool waarmee wij vooruit lopen op de concurrentie? Kom jij met technische oplossingen waarvan we niet wisten dat we die überhaupt nodig hadden? Is het jouw doel om ons het leven makkelijker te maken door technische oplossingen? Dan ben jij onze perfecte nieuwe collega!


Wie ben jij? 
Jij bent een gepassioneerde PHP programmeur met ervaring in uitvoering van technische projecten. Je bent in staat om de vertaalslag te maken van wens, naar technische oplossingen, naar begrijpelijke taal voor iedereen die niet technisch onderlegd is. Met de juiste mix van technische programmeer ervaring en jouw projectmanagement vaardigheden kan jij de projecten succesvol en binnen de planning en afgegeven uren afronden.

Jij denkt nét dat extra stapje verder en bent erop gebrand om de meest geschikte oplossing te vinden. Naast deze karakteromschrijving heb jij ook nog eens minimaal 1 jaar werkervaring en ben je in het bezit van een afgeronde relevante HBO opleiding in een technische (online development) richting. En omdat iedereen blij wordt van weinig reistijd gunnen we het jou, en onszelf, dat je in de omgeving van Utrecht woont.

Verder heb je ervaring met:

  • PHP
  • Javascript
  • SQL
  • XML
  • MVC Frameworks

 

Het team
Het kantoor van OMG/Brainshuffle is gevestigd in Utrecht en maakt onderdeel uit van OMG dat verder bestaat uit: OMG/Mailmedia, OMG/Netdirect en Mailmaps. In totaal zijn er 30 online professionals werkzaam bij OMG. Het team van OMG/Brainshuffle is een jonge enthousiast groep van 12 specialisten, waaronder designers, projectmanagers, een neuromarketeer en een team van 3 developers. Doordat we uit een klein team bestaan is er veel ruimte voor eigen initiatieven en moedigen we elkaar aan in onze ontwikkeling om samen de best converterende campagnes te creëren.

 
Onze producten en klanten
Het vinden van nieuwe klanten met e-maildriven marketing, dat is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Dit doen we met COFFEE, onze e-maildriven marketing methode waar we een tool voor hebben ontwikkeld (en blijvend aan doorontwikkelen). Naast COFFEE zijn wij ook dagelijks bezig met optimalisatie van bestaande e-mail campagnes, ontwikkelen van converterende e-mailings, landingspagina’s en kennisdeling van neuromarketing binnen e-maildriven campagnes. We werken voor een keur aan A-merk adverteerders uit verschillende branches zoals: De Persgroep, BMW, Telegraaf, Centraal Beheer, het Oranje Fonds en nog vele anderen.

 

Wat is de rol van development?
Het development team is dagelijks bezig met het doorontwikkelen aan de eigen bestaande tools en het beheer daarvan met de meest actuele en innovatieve technieken. Ook bieden we onze klanten technische ondersteuning bij online campagnes en ontwikkelen we door aan labels zoals Bladen.nl en Kranten.nl. Het afgelopen jaar heeft het development team onder andere iDeal geïmplementeerd binnen responsecampagnes, de cadeaubon voor Bladen.nl ontwikkeld en als klap op de vuurpijl de COFFEE tool ontwikkeld. Komende tijd staat het implementeren van predictive modelling binnen de COFFEE tool op de roadmap, evenals een nieuwe e-mail goedkeuringstool voor OMG/Netdirect en vele vele andere projecten.

 
Wat bieden wij jou:

  • Fulltime dienstverband (40 uur) in een jonge, dynamische werkomgeving
  • De kans om te bouwen aan je carrière in online media en data-driven marketing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Heel leuke en kundige collega’s
  • Opleidingsmogelijkheden binnen je vakgebied

 

Aanvullende informatie en solliciteren
Heb je aanvullende vragen of ben jij de PHP developer die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie met CV naar Simone Buur, simone.buur@omg.nl of bel 030 – 750 40 30.

N.B. Acquisitie van bemiddelaars / intermediairs wordt niet op prijs gesteld.