Ben jij als designer sterk in storytelling en concepting en weet jij deze concepten als geen ander vorm te geven in converterende online campagnes voor onze adverteerders? Reageer dan nu op de vacature voor Designer/concepter en ga aan de slag bij een van de meest vooruitstrevende marketing automation bureaus van Nederland.

Wie zoeken wij?

Jij bent een gepassioneerde designer die de laatste visuele trends altijd in de smiezen heeft. Als creatieve spin in het web ben je sterk in storytelling en concepting en bedenk en creëer je samen met jouw team doeltreffende campagnes voor onze e-maildriven Multi Touchpoint Flows (MTF’s). Je pakt je verantwoordelijkheid, kunt goed communiceren en denkt oplossingsgericht. E-mail, responsepagina’s en DM’s zijn de touchpoints waarmee jij de beoogde doelgroepen aanzet tot actie. Als designer maak je zo binnen bestaande huisstijlen de mooiste campagnes en heb je als doel altijd een zo hoog mogelijke conversie.

Termen als engagement, customer journey, user experience en conversie klinken jou als muziek in de oren en jij ziet het als een uitdaging om doelgroepen voor zowel B2C als B2B adverteerders te converteren naar leads en vaste klanten. Ons online vakgebied is constant in beweging, en die dynamiek geeft jou energie. Het snel schakelen tussen verschillende campagnes vind je heerlijk en brengt veel variatie in je werk. Omringd door collega’s met elk hun eigen online expertise, is er alle gelegenheid tot het delen van kennis en ervaring om het creatieve team samen naar een hoger niveau te tillen.

Waar ben jij goed in?

* Storytelling en concepting (online georiënteerd)
* Online (interaction) design, met een focus op mobile first
* Goede beheersing van Adobe CC, zoals o.a. Photoshop en Illustrator.
* Sterke merkcommunicatie in de vorm van short- en microcopy
* Goede beheersing van de Nederlandse taal
* Ervaring met het creëren van ‘offline’ DM is een pré
* Basiskennis van front-ending (HTML en CSS) is een pré

Naast bovenstaande kennis en ervaring, ben je minimaal 5 jaar werkzaam als designer voor een creatief bureau en ben je in het bezit van een afgeronde relevante MBO/HBO opleiding. En omdat iedereen blij wordt van een korte reistijd, gunnen we het jou en onszelf dat je in de omgeving van Utrecht woont.

Waarmee ga jij aan de slag?

* Creatief sparren met designers, campagne- en projectmanagers en klanten
* Bedenken van creatieve storytelling en concepten voor e-maildriven Multi Touchpoint Flows (MTF’s)
* Vormgeven van deze concepten in interactieve (direct) e-mails en responsepagina’s en de meest uiteenlopende online customer journeys.

Wie zijn wij?

OMG is met ruim 20 jaar ervaring een specialist op het gebied van online marketing en outbound marketing automation. Met behulp van effectief e-mailbereik, leadgeneratie en een keur aan slimme systemen converteren wij doelgroepen naar leads en vaste klanten voor veel mooie A-merken uit de Top 500 Adverteerders.
OMG heeft een jonge, groeiende en dynamische werkomgeving. De werksfeer is informeel en medewerkers krijgen bij ons passende verantwoordelijkheden en alle ruimte om zich verder te ontplooien. Innovatief en resultaatgericht (mee)denken wordt gestimuleerd.

Dit beloven we je:

* Fulltime dienstverband (40 uur)
* Een dynamische omgeving in een jong team van online marketing specialisten
* Een berg aan ervaring op het gebied van Online (direct) marketing en outbound marketing automation
* Uitstekende arbeidsvoorwaarden
* Een unieke kans om jouw online carrière te boosten
* Opleidingsmogelijkheden binnen ons vakgebied
* Veel uitjes met collega’s
Ben jij geïnteresseerd?
Heb je vragen of ben jij de Designer/concepter die wij zoeken?
Stuur dan je motivatie en CV naar Simone Buur, simone.buur@omg.nl of
bel 030 – 750 40 30.

N.B. Acquisitie van bemiddelaars / intermediairs wordt niet op prijs gesteld.

Komt u graag met ons in contact?

Bent u net zo enthousiast over ons verhaal als wij zelf? Download dan zeker de OMG/Brainshuffle take-away, meld u aan voor de update mail met tips & ontwikkelingen of plaats een belverzoek voor meer informatie.