Wie is OMG/Brainshuffle?

Bij OMG/Brainshuffle werken we met een enthousiast, toegewijd team met online marketing specialisten. Iedere dag zetten wij ons in om de best converterende campagnes te creëren voor onze adverteerders. Het team bestaat uit verschillende specialismen. Zo hebben we designers, project managers, optimalisatiespecialisten, neuromarketeers en developers in huis.

Credential DDMA
Actief DDMA lid

Credential ISO

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Credential Privacy waarborg

NO Spam garantie 

Credential Google Partner
Gecertificeerd Google Adwords en Analytics Partner

Wij zijn actief lid van DM branchevereniging DDMA, door dezelfde organisatie met Goud gekwalificeerd wanneer het om informatiebeveiliging gaat, ISO gecertificeerd en we bieden een NO-SPAM garantie.Wilt u meer weten over ons team? We stellen ons allemaal kort voor op deze pagina. En mocht u vragen hebben dan kunt u altijd met een van ons contact opnemen.

Swen Adriaensen
Webdesigner

Swen Adriaensen
Webdesigner

Swen werkt als Webdeveloper bij OMG/Brainshuffle en houdt zich voornamelijk bezig met het creëren van campagnes. Buiten zijn werk is hij een fanatieke hardloper. Zijn grote droom is het uitlopen van de New York marathon. Naast hardlopen is hij gek op Amerika, broodjes Döner en een goede pot snooker.

Daniel Al Seffar
Junior Front-end webdeveloper

Daniel Al Seffar
Junior Front-end webdeveloper

Daniel is Webdeveloper bij OMG/Brainshuffle en houdt zich voornamelijk bezig met campagnes. Hij is een wandelende encyclopedie als het aankomt op auto’s en daarnaast is hij regelmatig in de sportschool te vinden, al zie je daar niet zo veel van. Daniel houdt van reizen én eten, en probeert dan ook met alle liefde de lokale specialiteiten in elk land.

Edwin Basten
Algemeen Directeur

Edwin Basten
Algemeen Directeur

E-mail marketing is ons vak, neuromarketing is onze passie. Na bijna 20 jaar online marketing heb ik gekozen voor e-mail als belangrijkste startpunt voor een dialoog met doelgroepen. Het is stabiel, meetbaar, voorspelbaar en toch dynamisch. Met relevante content kun je betrokkenheid creëren en beter herkennen wie echt in jou en jouw product geïnteresseerd is.

Simone Buur
Directieassistente

Simone Buur
Directieassistente

Al 10 jaar werkt Simone bij OMG met toewijding en veel plezier waar zij verantwoordelijk is voor alle directiezaken, personeelszaken, wagenparkbeheer en evenementen.

Zij houdt van koken, wandelen, film kijken en festivals bezoeken.


Gordy Colonna
Junior Front-end webdeveloper

Gordy Colonna
Junior Front-end webdeveloper

Gordy werkt bij OMG/Brainshuffle als Front-End webdeveloper met het technische aspect van alle campagnes. Hij houdt van goede films en series en brengt graag veel tijd door met zijn vrienden. Het liefst in Oostenrijk op de latten, maar ook terwijl hij de mooiste plekken van de wereld ontdekt.

Kim Chiara Goede
Senior Project Manager

Kim Chiara Goede
Senior Project Manager

Met haar ruime online ervaring en no-nonsense benadering is ze de steunpilaar voor ieder project. Van bewaakster van processen, hoedster van doelstellingen, punctueel van werkzaamheden tot goed zijn in borrels en in reizen. Dat is Kim.

Vera den Engelsman
Designer

Vera den Engelsman
Designer

Vera helpt OMG met mooie creaties maken. Ze heeft een goed oog voor detail en zit vol met ideeën. Naast ontwerpen vindt ze het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, zoals lekkere eetplekjes en mooie landen. Ze legt deze momenten vast met haar camera.

Bianca de Jong
Data Analist

Bianca de Jong
Data Analist

Bianca houdt van cijfers en onderzoek. En dat komt goed uit aangezien ze als Data Analist bij OMG werkt. In haar vrije tijd shopt ze graag en is ze druk bezig met het onderhoud van al haar huisdieren(denk aan kippen, katten én konijnen).


Marc de Jonge
Technisch support

Marc de Jonge
Technisch support

Marc heeft de verantwoordelijkheid over de optimalisatie van diverse campagnes. Met behulp van A/B tests en data vanuit Google Analytics kan hij zien wat werkt of juist niet. Hiernaast ondersteunt Marc webdevelopment door zich o.a. bezig te houden met campagnetracking.

Marjolein Koning
Finance Manager

Marjolein Koning
Finance Manager

Marjolein is Finance Manager en verantwoordelijk voor de financiële administratie bij OMG. Cijfers zijn haar passie, zij doet dit gedreven en al vele jaren! Ze houdt van haar gezin, lezen, vakanties en gezelligheid met vrienden.

Robert Kostwinder
Project Manager

Robert Kostwinder
Project Manager

Robert is werkzaam als Project Manager bij OMG/Brainshuffle. In zijn vrije tijd houdt hij van koken, lekker eten, gezelligheid met zijn vrienden en uiteraard voetbal.

Jeroen Ligthart
Junior Webdeveloper

Jeroen Ligthart
Junior Webdeveloper

Jeroen is een enthousiaste back-end developer. Hij is kritisch op zijn werk en streeft naar innovatie. Naast zijn werk houdt hij van wandelen, een goeie kop koffie en van gezelligheid met vrienden en familie.


Remco Out
Project Manager Webdevelopment

Remco Out
Project Manager Webdevelopment

Met Remco’s kennis van PHP en development is geen technische uitdaging voor hem te gek. Om hiervan bij te komen beoefent hij diverse sporten en is hij kampioen tafelvoetbal. Met goede films/series en nacho’s kan je bij hem altijd terecht.

Liska Penners
Frontoffice

Liska Penners
Frontoffice

Bij OMG is Liska het gezicht van de receptie samen met haar collega Yolanda en het 1e lachende gezicht dat u ziet als u binnenkomt. Ze houdt van lekker eten, stedentrips en is verantwoordelijk voor alle zaken m.b.t het pand. Inclusief de OMG snoeppot.

Robin Sprang
Designer/Front-end Developer

Robin Sprang
Designer/Front-end Developer

In het team van OMG/Brainshuffle is Robin de persoon die met zijn uitmuntende muzieksmaak en droge humor de sfeer bepaalt. Niet voor niks heeft Robin al twee OMG Awards mee naar huis genomen. Zijn interesseveld kent geen grenzen, maar zijn echte passie ligt bij beeld, geluid en animatie

Yolanda van der Straaten
Frontoffice

Yolanda van der Straaten
Frontoffice

Bij OMG ben ik, Yolanda, het gezicht en de stem van de receptie samen met mijn collega Liska. Daarnaast bemoei ik me met de boekhouding. Ik hou van sporten, ben gek op kookprogramma’s en vind het leuk om te koken voor vrienden.


Sander Verheijden
Senior Online Campaign Designer

Sander Verheijden
Senior Online Campaign Designer

Als verantwoordelijke voor het design van alle campagnes heeft Sander oog voor detail en is hij niet bang om zijn mening te geven. Hij is goed gekleed, houdt van sporten, films en series en van lekker eten.