Centraal Beheer case – Ondernemers Polis aanvragenCentraal beheer Achmea case | OMG

Centraal Beheer maakt het voor ondernemers mogelijk een Ondernemers Polis af te sluiten. Hiermee kunnen ondernemers zich in één keer verzekeren voor de top 6 schaderisico’s waaronder bedrijfsauto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Nieuwe leads werven
Om qualified leads te werven en te converteren naar sluiters voor deze polis, zijn Centraal Beheer en OMG/Brainshuffle een samenwerking aangegaan met onze COFFEE-methode ingezet. Met COFFEE hebben we een e-maildriven marketing strategie opgezet waarmee we leads hebben geworven, hebben geëngageerd en conversies voor de ondernemerspolis hebben gegenereerd.

 

1700
leads werden geworven
36 %
was de gemiddelde openrate van de engagementmail
9 %
was de clickrate van de conversiemail

Wilt u meer weten over deze case?

Download hier de gehele case en lees meer over hoe wij COFFEE hebben ingezet voor Centraal Beheer!

 Hij is erg blij met de telefoon. En gaf een compliment voor de actie! Zijn bedrijf is ook actief in de marketing en doet regelmatig opdrachten voor Rabobank, Interpolis etc. Normaal gesproken wordt hij niet snel getriggerd door dit type winacties gaf hij aan. Maar deze klopte gewoon. Leuk om te horen! 

Over de winnaar van de wervingsactie - Monique ten Klooster, Senior Marketeer MKB & ZZP, Centraal BeheerKomt u graag met ons in contact?

Bent u net zo enthousiast over ons verhaal als wij zelf? Download dan zeker de OMG/Brainshuffle take-away, meld u aan voor de update mail met tips & ontwikkelingen of plaats een belverzoek voor meer informatie.