Selecteer een pagina

Bestandseigenaren

Zakelijk en consumenten e-mailbereik

Al vele jaren werken we samen met de belangrijkste publishers in Nederland en België. Afhankelijk van uw doelgroep en propositie kunnen we een selectie maken in ons geprofileerde e-mailbereik.

Met behulp van diverse segmentatiemogelijkheden maakt OMG het mogelijk om uw specifieke doelgroep aan te spreken. Onze geoptimaliseerde creaties maken van een e-mailadres een lead. Ons geprofileerde e-mailbereik bestaat onder andere uit:

De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle informatie en inspiratie die je als ondernemer nodig hebt via onze website en het telefonische advies.

www.dezaak.nl

MKB Servicedesk biedt praktische informatie voor de ondernemer. Ondernemers kunnen terecht met al hun vragen via onze website of de advieslijn.

www.mkbservicedesk.nl

Vrij, maar niet alleen. Dat gevoel wil ZZP Servicedesk overbrengen. Het platform helpt zzp’ers hun zaken op orde te brengen en biedt antwoorden via de telefoon en de website.

www.zzpservicedesk.nl

Abonnees zijn decision makers zoals managers, controllers, financieel-directeuren, consultants, kwaliteitsmanagers, consultants.

www.balanced-scorecard.nl

Businesscompleet is de grootste, zakelijke en volledig gratis kennisbank van Nederland met ruim 66.000 abonnees.

www.businesscompleet.nl

Let’s make online marketing work!

Zonnebaan 45     3542 EB Utrecht    030 750 4000

Zonnebaan 45     |     3542 EB Utrecht     |     030 750 4000     |     info@omg.nl
Zonnebaan 45     |     3542 EB Utrecht     |     030 750 4000     |     info@omg.nl